Leermiddel bekijken

Licentie:
Creative Commons Naamsvermelding

een zoem raat

Voor hen die een bijenklas of een zoem klas hebben is dit een heel leuk werkje. De raat moet uitgeknipt, twee stukken aan elkaar laten, de middelste raat uitprikken op één kant na. Als je het werkje dan dubbel vouwt dan kijkt Zoem uit zijn raat. Ik heb van alle kinderen een foto genomen en de hoofden van de kinderen op het lijfje van zoem geplakt. Een petje op en je werkje is klaar. Het leuke van dit werkje is dat je ze op de deur naar de gang kunt plakken in de vorm van een honingraat structuur. Dan heb ik er nog bij: wij zijn de bezige bijtjes, het ii soms een gekrioel maar wij zijn allemaal bezig met het uitvoeren van onze taak, net als echte bijen.

Alleen toegankelijk voor leden

U kunt dit leermiddel alleen downloaden als u lid bent van de community Voorschool, Pabo of een andere PO-community van de Digitale School.

Entree van Kennisnet

Hebt u een Entree-account?
Dan kunt u direct inloggen via Entree.

Word-document

raat_crea.docx

welkom in de klas van Zoem

Word-document - 132.7 kB